Allmänna villkor

Begreppet ”Yogainstitutet Hot Yoga” eller ”oss” eller ”vi” avser Halmstad Yogainstitut AB, ägare till varumärket Yogainstitutet Hot Yoga, samt tillhörande webbplatser och tjänster. Termen ”du” hänvisar till användaren av våra tjänster.

När du använder denna webbplats, köper och använder våra medlemstjänster, träningskort, kurser och events, godkänner du att följa och vara bunden av följande villkor för användning, vilka tillsammans med vår integritetspolicy styr Yogainstitutet Hot Yoga’s relation med dig i förhållande till denna webbplats, våra medlemstjänster, träningskort, kurser och events. Om du inte accepterar någon del av dessa villkor ska du inte använda våra tjänster.

Om betalning

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker via vår webbplats, där flera betalningsalternativ finns, eller fysiskt i vår yogastudio. Faktura kan erbjudas mot avgift.

Om du köper ett träningskort som betalas per månad via kortdragning och din betalning uteblir, t.ex. för att summan inte kunde dras från ditt kort, görs ett antal försök att genomföra betalningen. Därefter avslutas ditt medlemskap automatiskt. Skulle det hända kommer en faktura på återstående tid att sändas till dig. Fakturan skall vara betald inom 10 dagar.

Om bokning

Bokning sker via vår hemsida. Då du bokar en öppen yogaklass i vårt schema gäller följande: Bokning kan ske fram till att klassen startar. Avbokning skall ske minst fyra timmar innan klassen startar. (Du kan maila och meddela om du inte hinner avboka inom tidsramen) Missar du att avboka din klass och du har ett klippkort, förfaller klippet. Om du har ett periodkort och missar att avboka din klass vid tre tillfällen låses ditt kort för bokning. Kortet kan låsas upp mot en avgift om 100 kr.

Vid bokning av kurser och events gäller följande: Bokning kan ske fram till den tid som specificerats i resp. presentation av kursen eller eventet. Din bokning är bindande och återbetalas endast vid sjukdom (bekräftas med ett intyg). Din plats kan dock överlåtas till annan person. Kontakta oss via info@yogainstitutet.com om du har en person du vill överlåta din plats till.

Medlemskapet/träningskortet är personligt

Ditt medlemskap/ditt träningskort är personligt och får inte delas med någon annan. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga. Om så sker eller om misstanke om detta föreligger reserverar vi oss för att omedelbart stänga av medlemskapet/träningskortet. Ingen återbetalning sker.

Ångerrätt

Vid köp som privatperson gäller LODA, lagen om distanshandel och du har då 14 dagars ångerrätt från den dag du genomförde köpet förutsatt att du inte använt den tjänst/produkt du köpt. Efter 14 dagar är bokningen bindande och återbetalas ej. Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på kurser eller medlemskap.

Uppsägning av medlemskap

Uppsägning sker genom att skicka ett mail till info@yogainstitutet.com

För nyttjandet av denna webbplats gäller följande användarvillkor:

  • Du godkänner att du är ekonomiskt ansvarig för köp som görs av dig eller någon som agerar på dina vägnar via webbplatsen.
  • Innehållet på denna webbplats ska ses som allmän information. Det kan ändras utan föregående meddelande.
  • För att teckna medlemskap via stripe måste du vara minst 18 år gammal.
  • Alla ansträngningar görs för att hålla hemsidan i gång utan avbrott. Men vi ansvarar inte för, och kommer inte att hållas ansvariga för, webbplatsen som för tillfället inte är tillgänglig på grund av tekniska problem bortom vår kontroll.
  • Din användning av denna webbplats och alla tvister som härrör från sådan användning av webbplatsen omfattas av lagarna i Sverige.

Personuppgifter och sekretess

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). Vi ser det som en självklarhet att inte lämna vidare dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska du som kund kunna få information om hur dina personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet Integritetspolicy.

Företagsnamn: Halmstad Yogainstitut AB, Slottsjordvägen 5, 30238 Halmstad, Org nr 559262-0503