Ny kursstart yoga för nybörjare nivå 1

Lär dig yoga från grunden så att du vet att du gör rätt med kursen Yoga för nybörjare nivå 1!
Ny kursstart 3/10 2019
kl. 19.00

Nybörjarkursen är utformad för dig som behöver och vill komma igång med en träningsform som stärker och reparerar din kropp och minskar stress som vi alla vet i längden är skadlig för kropp, knopp och välmående.
Den är även för dig som tränat eller tränar yoga och som vill repetera de viktiga grunderna så att du gör positionerna rätt utan risk för skador. Kursen är också en bra förberedelse till våra öppna pass.
Du får lära dig yoga från grunden i ett långsamt tempo i vår behagligt uppvärmda yogastudio med terapeutisk välgörande IR värme. IR värme används både förebyggande och läkande av såväl idrottsutövare som människor med värk och skador.
Yoga i vår studio med IR värme hjälper dig att släppa stelhet, läka skador, få smidiga och starka muskler och slappna av.
Fokus i kursen är rätt teknik med tydliga instruktioner.
Start 3/10 kl. 19.00
Uppehåll för höstlov den 17/10 och 24/10
7 ggr, 1589:-
Anmäl dig med ett mail till info@yogainstitutet.com
Skriv ditt namn och din postadress.
Välkommen! 

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln