nyhet! kurs i Bikram yoga

Lär dig Bikram yoga från grunden!

Bikram är en yoga form som tränas överallt i världen, i varje större stad
i alla världsdelar kan du hitta en studio där man tränar Bikram yoga och det är alltid samma positioner.
Lär du dig eller tränar Bikram yoga hos oss kan du gå på exakt samma klass i ex. Singapore, New York, London eller Paris. 

Den består av 26 positioner och 2 andningsövningar i ca 38-42 graders värme och har visat sig vara mycket läkande på många sätt. Det finns det forskning på. Se länk till några vetenskapliga studier längre ner i texten.

Skador i ex. knä, rygg, depression, artros, stress, oro, osteoperos, diabetes, ja listan på Bikrams positiva effekter kan göras lång. Man får ökad muskelstyrka, genomströmning och cirkulation i kroppen, starkare hjärta, bättre hud, sover bättre. 
Vår lärare Marta som har kursen har själv upplevt många förbättringar när hon började träna Bikram yoga som ex. besvärlig migrän som numera knappt visar sig alls. 

Det är en yoga träning som alla kan lära sig och vara med på.
En del tycker att värmen är utmanande i början men efter några klasser brukar den upplevelsen försvinna och man älskar Bikram yoga. 

Den 1/9 kl. 15.00 startar vi en kurs i Bikram yoga för dig som vill lära dig och träna denna både kända och läkande yoga och för dig som kanske redan går på våra klasser och vill vara säker på att du utför positionerna rätt.

I en öppen klass finns inte samma möjlighet för läraren att korrigera på samma sätt som i en kurs och det är viktigt (som i all yoga) att postionerna utförs rätt som inte orsakar snedbelastningar eller skador. 

Här är en länk till vetenskapliga studier om Bikram yogans effekter.

Start 1/9 kl. 15.00
7 ggr, 1689:-
Anmälan till info@yogainstitutet.com
Skriv ditt namn och din postadress

Välkommen!

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln