workshop, It´s all about the hips

Workshop, It´s all about the hips med Laila Svensson!

Om Work Shopen
Boka in dig på en härlig Work Shop där du tar din egen yoga till oanade höjder.
Vi kommer att jobba fysiskt med kroppen i olika asanas (positioner). Vi kommer att jobba med positioner som leder till en större förståelse för Lotus Pose (Padmasana) och förstå vad som krävs av våra kroppar för denna position. Vi kommer att göra positioner stående, sittandes, liggandes och lite till. Jag lovar att du kommer bli nöjd.

Om yoga & asanas
Yoga handlar om självkännedom och välmående. En bra start på att bygga upp självkännedomen är att hitta kontakt med vår egen kropp. I detta fall hitta kontakt med vår muskulatur. När vi hittar våra muskler kan vi ta kontroll över vår kropp. Vi får på det sättet en större förmåga att bygga upp varje yoga position och får en tydligare känsla för hur kroppen är placerad. Grundläggande ställningar kan bli utmanande och avancerade ställningar kan bli enkla.

Iyengaryoga, Alignmentorienterade, Biomekanisk Yoga och Anusarayoga, är yogaformer som hjälper oss att få kontroll på vår kropp. Denna typ av yoga ger särskild uppmärksamhet åt precision för den kroppsliga placeringen i varje enskild position. Denna kunskap skapar en större förståelse för hur kroppen förhåller sig till den specifika positionen och positionens förhållningssätt till din kropp. Vilket lär oss att utvecklas på mattan på ett ergonomisk korrekt sätt och gör att du undviker skador under din yogautövning.


Om Laila
Den fysiska yogan började Laila regelbundet utöva, efter en knäskada i alperna, för snart 15 år sedan. Laila har erfarenhet i olika typer av yoga men det är den moderna formen av Hathayoga som fångat hennes hjärta. Under 90-talet reste Laila med ryggsäcken på ryggen, genom stora delar av Asien. Indonesien blev det land där Laila återkom vid flera längre tillfällen och även arbetade som guide. En resa som verkligen tog Laila på den inre resa som ligger i grund till hennes livserfarenhet och gjort henne  till den jordnära yogamänniska hon är idag. 2008 påbörjade Laila en gedigen yoga utbildning och september 2014 certifierades Laila på internationell nivå i 500 timmar inom Hathayoga.

Lördagen den 7 april
Klockan: 13.00 – 16.00
Pris: 500 kr
Nivå: Inte helt nybörjare.
Du ska vara van att röra på dig och vilja vara i rörelse.

Anmäl dig med ett mail till info@yogainstitutet.com
Inbetalning till B-G 5058-5652

Välkommen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln