workshop med buddist munken bhante satimanta

WORSHOP 
YOGA OCH MEDITATION med BUDDIST MUNKEN 
BHANTE SATIMANTA.

Den 26/3 kl. 12.30 - 15.30
kommer Bhante Satimanta till oss och håller en workshop i yoga och meditation. 

Workshopen handlar om att aktivera och öka vår energi i kroppen och i våra energi centran (chakras) med tibetansk yoga och meditation.
Vi kommer att få uppleva traditionell buddhistisk meditation och chanting för healing. Det blir en bra mix mellan fysiska yogapositioner och mer stillsam meditation.

Inga förkunskaper behövs.

Meditation har de senaste åren blivit mer uppmärksammat i västvärlden och fler använder det, ändå finns det en del som tvekar.
Man kan ha funderingar på att det är flum, en del kanske tror att de inte kan vara stilla. Andra kan ha tankar som säger att de inte hinner, inte har tid.

Men forskningen har kommit ikapp det som Bhante Satimanta har vetat länge.

Undersökningar med avancerad hjärnscanning hos munkar som mediterar visar att det sker många positiva processer i hjärnan under meditation som är svåra att uppnå på annat sätt. På workshopen får du ta del av den kunskap och erfarenhet av meditation som Bhante har från sina 25 år som munk.

Vi är många som har upptäckt att genom att lära sig att meditera och använda meditation en liten stund varje dag så hinner vi faktiskt med mycket mer och nu utan stress. 

Meditation ger lugn, koncentration och energi och alla kan lära sig det.
Det är ett mycket effektivt och modernt sätt att släppa oro och stress och istället få ny energi och lugn när det behövs. Bra meditation ändrar hjärnan från att vara inställd på en stressad kamp eller flykttillstånd till att bli mer avslappnad och positiv och utvecklar de hjärncentra som ger oss en optimistisk livssyn, stärker immunförsvaret och håller oss friska.

Pris: 450:- inkl moms.
Undervisningen sker på engelska och delvis svenska
Du anmäler dig genom att boka dig på bokningsschemat.
Ta med en kudde eller filt att sitta på.

Välkommen!


 

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln