workshop med laila

Workshop med Laila alá Spanda
 
Spanda är en sanskrit term och står för den subtila kreativa pulsen av universum som manifesteras i den dynamiska levnadsformen.
Enligt traditionell yoga är hela universum inget annat än medveten energi, och allt i universum är ett medvetande uttryck i olika former.
Och det är precis vad vi ska åstadkomma i denna Work Shop. Vi kommer att arbeta med kroppen med medveten energi in i olika former (Asanas). Vi kommer att arbeta oss igenom kroppen genom att stundom gå in i Vinyasa (flöde) för att i nästa stund stanna upp för att förstå en specifik position (Asana) för att komma tillbaka in i Vinyasa. Vi kommer att arbeta oss igenom flera olika former och avancera långsamt framåt, vilket kommer att göra det möjligt för dig att stanna upp eller utvecklas utifrån din egen specifika nivå av din Yoga  praktis.
 
Laila, med sina 15 års erfarenhet av fysisk yoga, har precis kommit hem från en fyra veckors lång resa i Yogans ursprungsländer, Indien och Nepal. Full av inspiration delar hon med sig av sin egen erfarenhet från mattan. Laila, både bor och driver sin yogastudio och yogaskola, i Hallavara, Båstad. Laila strävar hela tiden med att kombinera den kommersiella fysiska yogan med den traditionella österländska filosofin. Att yoga med Laila är roligt, spirituellt och utmanande.

Lördagen den 11 mars
 13.00 – 16.00
I vår studio i Halmstad
Nivå: Alla nivåer, dock inte helt nybörjare.
Pris: 500 kr/ person

Du bokar din plats på vårt bokningschema
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln